Pilates Centre 6

  Pilates Centre & Health Shop

Hvorfor Pilates?

Hvis du vil ha det kjekt på trening, møte nye menneske, få et sunnere liv og få god oppfølging så kan dette vær noe for deg.


Pilates er en treningsform som fokuserer på kjernemuskulaturen ved utførelse av  dynamiske og noen statiske øvelser. Treningsformen er kjent for å øke styrke og bevegelighet og retter opp kroppen slik at den kan bæres på riktig måte.
Øvelsene skal utføres på en rolig og kontrollert måte og er en form for trening som gir økt støtte til både kropp og sinn.

Er du veltrent, nettop begynt å trene eller du trenger å styrke opp kroppen etter en skade kan pilates, og jeg hjelpe deg å nå dine mål.

Timer og Priser

Alle timene varer 1 time og inkluderer en oppvarming og avspenning. Rolig musikk spilles i bakgrunnen ved alle gruppene timene, du bestemmer om du vil ha musikk på privat eller små gruppe timene.

Gruppe timer
:
Mandager 17.15 og Tirsdager 17.15

For øyeblikket er det kun satt opp to gruppetimer per uke. Flere timer vil bli lagt til etter vist interesse.

For gruppetimer melder du deg på for hele terminen. Vår terminen starter 10 Januar 2017. Pris vår termin: Kr. 3570,- (varer 21 uker og betales på forhånd). Hvis du er interessert i å være med på flere gruppe timer per uke får du 15% rabatt på den totale prisen. Hvis du melder deg på etter start dato betaler du bare for de ukene du er med. 


Privat timer:
Pris per time: Kr. 300,- Tid for timene avtales på forhånd.*


e: Kr. 250,- Disse timene er for små venne grupper eller par (2-3 personer). Tid for timene avtales på forhånd.*

Drop in timer:
timer som bestilles på samme dag du vil trene. Disse timene er prisen på valgt type time (gruppe, privat eller små grupper) pluss kr. 50,-. (ved gruppetimene er det kun mulig hvis det er plass).

*Ved privat timer og små gruppe timer skal de avlyses minimum 24 timer i forveien og ny tid av timen kan avtales når som helst etter avlysning.
Litt om Instruktøren

Sharmila har drevet med Pilates i over 10 år. Hun er sertifisert instruktør i Pilates og Personlig Trening og har studert Sports and Exercise Science and Healing Arts på University of Derby i England. Sharmila holder nå også faste timer på 24-7 treningsenter i Marierio.
Gavekort

Lyst til å gi din familie medlem, kjæreste eller venn en litt sunnere gave i år? Gavekort for pilates timer kan kjøpes via kontakt på telefon, epost eller i butikken. Du kan kjøpe gavekort for gruppe timene (hele terminen) eller du kan selv bestemme hvor mangen timer du vil gi. Gjerne ta kontakt for mer informasjon.